Rólunk

1989 óta foglalkozom lézertechnikával. Jelenlegi cégünket 1995-ben alapítottam Prolaser Kft néven. Folyamatos fejlesztésnek, kihívásoknak és a jó partneri kapcsolatoknak köszönhetően igényes, színvonalas szolgáltatást tudunk nyújtani. Eszközparkunkban többek között a 2 W-os DPSS készüléktől a 30 W-os OPSL RGB színes lézerkészülék is megtalálható. Műsorainkat Pangolin programmal készítjük el, színes lézertechnikát alkalmazunk kis, vagy nagy teljesítménnyel változó vetítőfelületen, térben, operafóliára, tüllfátyolra, vagy lehetőség szerint vízfüggönyre. Technikáinkat használjuk színházaktól a szabadtéri rendezvényekig. Látvány kiegészítésnek javasoljuk koncertekre, táncos műsorokhoz, filmes és TV-s produkciókhoz, valamint kiállításokra. Műsorainkat ajánljuk vállalkozások rendezvényeire, partikra, megnyitókra, évfordulókra, jelesebb eseményekre, esküvőkre és bármilyen szórakoztató, vagy ismeretterjesztő előadások színvonalának emelésére. Igény szerint műsorainkba pirotechnikát, láng effektet, táncos előadókat, fényeffektet építünk be. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön, mint a leendő, vagy jelenlegi megbízónk, mindenben számíthat ránk.

Wenszky Sándor
Ügyvezető igazgató

Elveink

01

Minőség

Hiszünk abban, hogy a minőségi munkánk hatására egy elégedett ügyfél más ügyfeleknek is ajánlani fog minket. Ezért mindent megteszünk, hogy a kiszolgálás során maximálisan elégedett legyél, a szolgáltatás végeztével új munkáidhoz is igénybe vedd szolgáltatásainkat és másoknak is ajánlj minket.

02

Megbízhatóság

Minden garancia csak annyit ér, mint amennyit a kibocsájtója. A Prolaser 1995 óta változatlan céges formában működik. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön. Nem véletlen, hogy komoly háttérrel rendelkező hazai és külföldi gyártók termékeit választottuk szolgáltatásainkhoz, melyek sok-sok éven át már bizonyítottak.

03

Ügyfélorientáltság

Nagyon lendületes, a megrendelői igényekhez alkalmazkodó, rugalmas csapatban dolgozunk. A megoldandó feladatokat nem problémának, hanem kihívásnak vesszük. A profitmaximalizálás helyett a visszatérő ügyfél nekünk sokkal fontosabb. Emiatt mi valóban azt a szolgáltatást ajánljuk, ami a rendezvényedhez a legideálisabb lehet és nem azt, amelyik a legdrágább és amelyiken a legtöbb az árrésünk. Ha többször rendelsz nálunk, az több bevételt jelent nekünk is, mintha csak egyszer találkoztunk volna és többé nem is látnánk egymást.