Szolgáltatásaink

Fesztivál

10-20 lézer egy színpadon. De mi van mögötte? Igény szerint fellépőkkel egyeztetünk, majd személyre szabjuk az adott fesztivál lézeres megjelenését. Rider képes lézerekkel-vezérlőkkel szolgáljuk ki az eseményt, legyen szó Timecode vagy Live fellépésről.

Koncert

Sok fellépő keres meg minket, hogy egy-két számban lézerrel egészítsük ki a produkcióját. Pop, Rock és Elektronikus műfaj világából érkezett a legtöbb megkeresés külföldről és országunkból egyaránt, de a komolyzene világából is jópár alkotásunk született. Ha úgy érzed, hogy a lézer számodra egy jó választás, a legjobb helyen jársz.

Sugárjáték

Zenére ültetjük a látványt. Gondold el, hogy a különböző térelemek körülölelik a vendégeket. Ezek színe, hangulata, formavilága a zenével együtt él. Hol lágyan cirógat, hol pattogó vagy markáns.

Animáció

Az információ megjelenítés lézeres eleme, bármilyen felületre. Kontúros ábrákat rajzolunk, majd egy teljes történetté szőjük számodra. Rendelkezésünkre bocsátott vektorgrafikus vagy 3D-s állományokkal dolgozunk, vagy újrarajzoljuk a megjeleníteni kívánt kép körvonalát. Legyen az egy állókép vagy egy teljes történet, operafóliára, vízfüggönyre vagy ház falára is ki tudjuk vetíteni.

Láng

Magyarországon mi alkalmaztunk elsőként lánggépet és elsőként mutattunk be zenére komponált lángjátékot. Több tucat lánggéppel rendelkezünk, köztük a sport és zenei fesztiválok első számú - DMX vezérlésű - Flamaniac lánggépével. A Flamaniac irányítottan öt lángoszloppal nyújt felejthetetlen élményt.

Vízfüggöny

Speciális vetítési felület? Vagy dekoráció? Bizonyos feltételek mellett az egyik leglátványosabb attrakció. Vízcseppeken megjelenő fény mindig különleges hatással van a közönségre. Beltérben felső-, külső helyszíneken alsó táplálású vízfüggönyre vetítünk. Állandó program: - tavasztól őszig - estéken a debreceni Nagyerdei Stadion előtti szökőkútnál a vízfalra vetített filmet lézer animációval fűszereztük.

3D látványtervezés

Igény szerint 3D-s látványtervet küldünk számodra. Amennyiben az eseményt megelőzően látni szeretnéd a teljes műsort, nálunk erre is van lehetőség.

Szaktanácsadás

Berendezések specifikálása adott feladathoz, rendszerintegráció, rendszertervezés, rendszertámogatás és lézerbiztonsági kérdésekben keress minket bizalommal.

Termékek

RGB Laser Systems

A lézergyártó. Valójában ez az egy szó elegendő. Ha valakinek több információra lenne szüksége: 2000 óta a szórakoztatóipar számára fejlesztenek és gyártanak minőségi lézerberendezéseket „Disney”-től Japánig. Kizárólagos hazai forgalmazóként várjuk kérdésed a termékekkel kapcsolatban.

Tovább

Pangolin

A cég 1986 óta világelsvé nőtte ki magát a lézerekhez gyártott szoftvereivel és ügyfelei számával. A legkorszerűbb vezérléstechnikai megoldásait felvonultató cég hazai forgalmazójaként fordulj hozzánk bizalommal.

Tovább

MDG Fog

Az atmoszféra hézer kitalálói 1980 óta gyártják a legjobb minőségű és legtartósabb ködöt előállító berendezéseit. Országunkban is egyre elterjedtebb. Opera, MÜPA, Madách és Vígszínház is rendelkezik MDG-vel. Kizárólagos hazai forgalmazóként várjuk kérdésed a termékekkel kapcsolatban.

Tovább

Cambridge

Scannereket, - más szóval a - lézerberendezések rajzolóeszközeit gyártja a cég 1978 óta. 30Kpps és 60Kpps gyorsaságú (@40deg, 3mm) rajzolókat szállítunk általában, de a termékpalettában sok minden megtalálható. Cambridge forgalmazójaként segítünk megtalálni a legjobb rajzolót számodra.

Tovább